Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:06

15
اردیبهشت
مارمالاد كامكوات با عرق بهار نارنج

مارمالاد كامكوات با عرق بهار نارنج

روش تهیه مارمالاد كامكوات با عرق بهار نارنج

تحریریه مجله آشپزباشی

 

 

 

مواد لازم

كامكوات                   350 گرم

آب                          375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

شكر                       150 گرم

عرق بهار نارنج          1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه مارمالاد كامكوات با عرق بهار نارنج

كامكوات‌ها را دو نیم كنید و هسته‌هایشان را درآورید. آن‌گاه كامكوات‌ها را به ورقه‌های نازك ببرید و در قابلمه مناسبی بریزید. سپس آب و شكر را به آن بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا شربت بجوشد.

حالا مارمالاد را به مدت تقریبی20-25 دقیقه یا تا زمانیكه غلیظ شود، روی حرارت ملایم بپزید. اكنون مارمالاد را از روی حرارت بردارید و عرق بهارنارنج را به آن بیفزائید. اینك مارمالاد را در شیشه مناسب و استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

 

برچسب ها: مارمالاد، آموزش مارمالاد، مارمالاد كامكوات، مارمالاد با عرق بهار نارنج، روش تهیه مارمالاد، مارمالاد بهار نارنج، آشپزی با مارمالاد تعداد بازديد: 1043 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز