تحریریه مجله آشپزباشی
مواد لازم
كامكوات 350 گرم
آب 375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)
شكر 150 گرم
عرق بهار نارنج 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه مارمالاد كامكوات با عرق بهار نارنج
كامكواتها را دو نیم كنید و هستههایشان را درآورید. آنگاه كامكواتها را به ورقههای نازك ببرید و در قابلمه مناسبی بریزید. سپس آب و شكر را به آن بیفزائید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا شربت بجوشد.
حالا مارمالاد را به مدت تقریبی20-25 دقیقه یا تا زمانیكه غلیظ شود، روی حرارت ملایم بپزید. اكنون مارمالاد را از روی حرارت بردارید و عرق بهارنارنج را به آن بیفزائید. اینك مارمالاد را در شیشه مناسب و استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.