تحریریه مجله آشپزباشی
مواد لازم
هویج ریز رنده كرده 200 گرم
سیب ریز رنده كرده 130 گرم
كمپوت آناناس 1 قوطی 560 گرمی
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری
پكتین 50 گرم
شكر 800 گرم
اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری
نارگیل رنده كرده (در صورت دلخواه) 30 گرم
زنجفیل گلسه شده و ریز خرد كرده (در صورت دلخواه) 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مارمالاد هویج و آناناس
هویج، سیب، كمپوت آناناس (همراه با آبش)، آبلیمو و ادویهها را در قابلمه مناسبی از جنس استیل یا لعابی بریزید و روی حرارت تند بگذارید. آنگاه مخلوط فراهم كرده را بجوشانید. گاهی آن را هم بزنید. حالا حرارت را كم كنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، مارمالاد را بپزید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و پكتین را درون مارمالاد بریزید و هم بزنید تا پكتین حل شود. اكنون دوباره قابلمه را روی حرارت تند اجاق بگذارید و صبر كنید تا مارمالاد بجوشد. در این میان، گاهی آن را هم بزنید و بعد شكر را بیفزائید. همینكه شكر حل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و كف روی مارمالاد را بگیرید.
اكنون وانیل، نارگیل و زنجفیل گلسه را به مارمالاد افزوده و مخلوط كنید و آن را داغ داغ در شیشههای استریل كرده بریزید. به گونهای كه نیم سانتیمتر از سر شیشهها خالی بماند. اینك در شیشهها را محكم ببندید و آنها را 10 دقیقه، در آب جوش بجوشانید. همینكه مارمالاد خنك شد، آن را در یخچال نگه دارید.
یادآوری: میتوانید به جای نارگیل رنده كرده از یك چهارم پیمانه كشمش خرد كرده استفاده كنید.