آرزو گنجی
مواد لازم شيرينی انجيری
كره 150 گرم
پودر شكر 80 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
آرد 330 گرم
مربای انجیر بدون شهد و خرد كرده به میزان لازم
روش تهیه شيرينی انجيری
كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را اضافه كنید تا مایه خمیر شود (خمیر چسبنده است). حالا خمیر را در كیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. اینك وسط هر خمیر به اندازة یك قاشق چایخوری از مربای انجیر بگذارید و 4 گوشة آن را با دست جمع كنید و در سینی بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینی را بپزید.