افسانه اسفندياری
مواد لازم برای 12 عدد
آرد 310 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
كره 75 گرم
تخم مرغ همزده 2 عدد
خامه صبحانه 180 گرم
كرن بری 40 گرم
شكلات چیپسی 40 گرم
پوست پرتقال رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری
خامه یا شیر برای روی اسكن به میزان لازم
روش تهیه اِسكُن شكلات و كرن بری
آرد، شكر، بیكینگ پودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و به كمك چنگال، با آرد مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید. سپس وسط این مخلوط، حفرهای ایجاد كنید و آن را كنار بگذارید.
حالا تخم مرغها، خامه، كرنبری، شكلات و پوست پرتقال را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید. اكنون مخلوط فراهم كرده را وسط آرد بریزید و با چنگال مخلوط كنید تا مواد خمیر شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. (مراقب باشید كه خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا اسكن سفت خواهد شد!)
اینك خمیر را نصف كنید و هر قسمت را با وردنه، به قطر 15 سانتیمتر باز كنید. اكنون از هر دایره، 6 مثلث بسازید و آنها را با فاصله، در سینی چرب نشده شیرینی پزی بچینید.
سپس روی اسكن خامه بمالید و به مدت تقریبی 12-14 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شوند. حالا سینی را از فر درآورید و همینكه خنك شد، آن را با آیسینگ بیارائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: برای تهیه آیسینگ؛ 1 پیمانه (160 گرم) پودر شكر، 1 قاشق سوپخوری آب پرتقال و یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. چنانچه آیسینگ غلیظ بود، آب پرتقال بیشتری به آن بیفزائید.