مریم امیری
مواد لازم ناگت شكلاتی
برای 20-25 عدد
شكلات شیری 375 گرم
كره خرد كرده 45 گرم
خامه صبحانه 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
مارشمالو 120 گرم
بادام برشته و خرد كرده 100 گرم
روش تهیه ناگت شكلاتی
شكلات، كره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه صاف و یكنواختی حاصل شود. آنگاه مارشمالو را خرد كنید و همراه با بادام، درون مایه شكلاتی بریزید و از روی حرارت بردارید. سپس مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده دارای كاغذ روغنی، به اندازه 19×22سانتیمتر بریزید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا ناگت شكلاتی را با برشگر دلخواهتان، قالب بزنید و در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه، رویش پودر شكلات و پودر شكر بپاشید.