فاطمه درويش
مواد لازم برای 4نفر
نان تست 6 تكه
كره 85 گرم
مخلوط كشمش، مغز گردو و برگه زردآلویخردكرده 55 گرم
تخممرغ 3 عدد
شير 300 ميليليتر (يك و يكچهارم پيمانه)
خامه ساده 150 ميلی ليتر (دوسوم پيمانه )
پودر شكر 55 گرم
جوزهندی رندهكرده يكچهارم قاشق چايخوری
اطراف نانها را ببريد و روی هر تكه از نانها قدری كره بماليد. آنگاه مغزها را روی سه تكه از نانها بريزيد و رويشان تكه ديگري نان بگذاريد و قدری بفشاريد تا هر دو تكه نان به هم بچسبد. حال نانها را به شكل مثلث ببريد و كنار بگذاريد.
تخممرغها، شير، خامه و پودر شكر را با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. سپس ظرف نسوزی به اندازه تقريبی 20× 25 سانتيمتر، برداريد و با كره چرب كنيد. اكنون نانها را كف ظرف بچينيد و مخلوط تخممرغ را روی نانها بريزيد.
اينك پودينگ را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتيگراد بگذاريد و صبر كنيد تا روی پودينگ طلائی رنگ شود. آنگاه ظرف را از فر درآوريد و جوزهندی را رويش بپاشيد و گرم ميل كنيد.