Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 13:16

6
خرداد
دسر پاناكُتای ليمو

دسر پاناكُتای ليمو

8 فنجان نشكن یا 8 شیشه دردار مناسب را به گنجایش تقریبی هر یك 160 میلی‌لیتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم پاناكُتای ليمو

 

برای 8 نفر

خامه صبحانه     1 لیتر (4 پیمانه)
شكر     165 گرم
پودر ژلاتین       3 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده     1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه     2 قاشق سوپخوری
وانیلین      یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روش تهیه پاناكُتای ليمو

8 فنجان نشكن یا 8 شیشه دردار مناسب را به گنجایش تقریبی هر یك 160 میلی‌لیتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس پودر ژلاتین را رویش بپاشید و ظرف را روی حرارت قرار دهید. حالا پاناكتا را پیوسته هم بزنید تا شكر و ژلاتین در خامه حل شوند ولی مراقب باشید كه مایه پاناكتا نجوشد! اكنون مایه فراهم كرده را صاف كنید و پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینك پاناكتا را در فنجان یا شیشه بریزید و یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملا ببندد و آماده مصرف شود.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید پاناكتا را با انواع میوه میل كنید.

 

 

برچسب ها: پاناكُتای ليمو، دسر پاناكُتای ليمو، دسر با لیمو، روش تهیه پاناكُتای ليمو، دسر میوه ای تعداد بازديد: 858 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز