افسانه ظروفی
مواد لازم پاناكُتای ليمو
برای 8 نفر
خامه صبحانه 1 لیتر (4 پیمانه)
شكر 165 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه پاناكُتای ليمو
8 فنجان نشكن یا 8 شیشه دردار مناسب را به گنجایش تقریبی هر یك 160 میلیلیتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس پودر ژلاتین را رویش بپاشید و ظرف را روی حرارت قرار دهید. حالا پاناكتا را پیوسته هم بزنید تا شكر و ژلاتین در خامه حل شوند ولی مراقب باشید كه مایه پاناكتا نجوشد! اكنون مایه فراهم كرده را صاف كنید و پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینك پاناكتا را در فنجان یا شیشه بریزید و یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملا ببندد و آماده مصرف شود.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید پاناكتا را با انواع میوه میل كنید.