شيرينی برشی كاراملی نمكی
مواد لازم برای 35-40 برش
كرة نرم .................................................. 150 گرم
شكر ..................................................... 100 گرم
زردة تخم مرغ ............................................ 1 عدد
آرد ....................................................... 250 گرم
مواد لازم برای تهیة كارامل:
كره .................................................... 125 گرم
شكر قهوهای روشن ........................ 110 گرم
كورن سیروپ ..................................... سه چهارم پیمانه
شكر ................................................ 30 گرم
خامة صبحانه .................................... 30 گرم
اسانس وانیل .................................. یك دوم قاشق چایخوری
نمك دریا برای روی شیرینی ................. به میزان لازم
روش تهیه
قالب را به اندازة 20×20 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از اطراف قالب بلند تر باشد. آنگاه كره و شكر را در كاسة مناسبی بریزید و با چنگال مخلوط كنید. سپس زردة تخم مرغ رابیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را درون مایة فراهم كرده بریزید و با نوك انگشتانتان مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر به دست آمده را در قالب پهن كنید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید و بعد به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا لبههای خمیر طلائی رنگ شود. همینكه شیرینی خنك شد، كارامل را رویش بریزید و قالب را دست كم 2 ساعت، در یخچال نگه دارید تا كارامل ببندد و فرم بگیرد. اینك روی كارامل نمك بپاشید و شیرینی را به اندازة دلخواهتان برش بزنید.
روش تهیة كارامل: همة مواد را به جز نمك، در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه، روی حرارت بگذارید تا صاف و یكدست شود.