مریم امیری
مواد لازم برای 18برش
آرد 185 گرم
کره سرد (خرد كرده) 185 گرم
پودرشکر 60 گرم
مخلوط میوههای خشک 150 گرم
بادام 25 گرم
مواد لازم برای تهیه آیسینگ
پودرشکر 100 گرم
گلاب 4-5 قاشق سوپخوری
کره 20 گرم
روش تهیه برشهای میوه و بادام
فر را با دمای 170درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 18× 28سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه کاغذ از اطراف قالب بلندتر باشد و روی کاغذ روغنی را نیز کاملا چرب کنید. آنگاه آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید و بفشارید. حالا روی خمیر چنگال بزنید و به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر بپزید. اكنون شیرینی را به اندازه 3×9 سانتیمتر، برش بزنید و بگذارید خنک شود.
آنگاه با آیسینگ فراهم كرده، روی شیرینی را بپوشانید و مخلوط میوهای خشک و بادام را رویش بریزید. همینكه آیسینگ سفت شد، دوباره شیرینی را روی همان خطوط، برش برنید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه آیسینگ: پودر شکر، گلاب و کره را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قراردهید تا صاف و یكدست شود.