Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 19:52

29
اردیبهشت
برش‌های میوه و بادام

برش‌های میوه و بادام

روش تهیه برش‌های میوه و بادام

مریم امیری

 

 

 

مواد لازم برای 18برش

آرد                                         185 گرم

کره سرد (خرد كرده)                 185 گرم

پودرشکر                                 60 گرم

مخلوط میوه‌های خشک            150 گرم

بادام                                     25 گرم

مواد لازم برای تهیه آیسینگ

پودرشکر                             100 گرم

گلاب                                  4-5 قاشق سوپخوری

کره                                    20 گرم

روش تهیه برش‌های میوه و بادام

فر را با دمای 170درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 18× 28سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای كه کاغذ از اطراف قالب بلندتر باشد و روی کاغذ روغنی را نیز کاملا چرب کنید. آن‌گاه آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید و بفشارید. حالا روی خمیر چنگال بزنید و به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر بپزید. اكنون شیرینی را به اندازه 3×9 سانتیمتر، برش بزنید و بگذارید خنک شود.

آن‌گاه با آیسینگ فراهم كرده، روی شیرینی را بپوشانید و مخلوط میوهای خشک و بادام را رویش بریزید. همینكه آیسینگ سفت شد، دوباره شیرینی را روی همان خطوط، برش برنید و در ظرف مناسبی بچینید.

 روش تهیه آیسینگ: پودر شکر، گلاب و کره را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قراردهید تا صاف و یكدست شود.

 

 

برچسب ها: برش های میوه، برش های بادام، روش تهیه برش های میوه، آموزش برش های میوه، آموزش برش های بادام، مواد لازم برش های میوه، تهیه آیسینگ تعداد بازديد: 494 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز