Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:20

5
اردیبهشت
ترافل فندق و شكلات

ترافل فندق و شكلات

طرز تهیه ترافل فندق و شكلات

ترافل فندق و شكلات

 

 

مواد لازم برای 42 عدد

پودر شكر..........................................................120 گرم

پودر كاكائو.........................................................30 گرم

شكلات سیاه...................................................200 گرم

كره   .............................................................115 گرم

خامه .............................................................60 گرم

فندق برشته.................................................    42 عدد

فندق برشته و خرد كرده   .............................حدود 150 گرم

روش تهیه

 

پودر شكر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید. شكلات، كره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه صبر كنید تا كرم شكلاتی خنك شود و بعد مواد خشك را (پودر شكر و پودر كاكائو) به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس رویش را بپوشانید و در یخچال نگه دارید تا سفت شود. حالا هر بار به اندازة‌ یك قاشق چایخوری از مایة‌ فراهم كرده، بردارید و وسط آن، یك فندق بگذارید و ترافل را به شكل توپ درآورید. اكنون ترافل‌ها را روی سینی دارای فویل بچینید و به مدت تقریبی 4 ساعت، در یخچال نگه دارید. اینك ترافل‌ها را در فندق خرد كرده بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترافل فندق و شكلات تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز