ترافل فندق و شكلات
مواد لازم برای 42 عدد
پودر شكر..........................................................120 گرم
پودر كاكائو.........................................................30 گرم
شكلات سیاه...................................................200 گرم
كره .............................................................115 گرم
خامه .............................................................60 گرم
فندق برشته................................................. 42 عدد
فندق برشته و خرد كرده .............................حدود 150 گرم
روش تهیه
پودر شكر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید. شكلات، كره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه صبر كنید تا كرم شكلاتی خنك شود و بعد مواد خشك را (پودر شكر و پودر كاكائو) به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس رویش را بپوشانید و در یخچال نگه دارید تا سفت شود. حالا هر بار به اندازة یك قاشق چایخوری از مایة فراهم كرده، بردارید و وسط آن، یك فندق بگذارید و ترافل را به شكل توپ درآورید. اكنون ترافلها را روی سینی دارای فویل بچینید و به مدت تقریبی 4 ساعت، در یخچال نگه دارید. اینك ترافلها را در فندق خرد كرده بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.