افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 20 عدد
شكر دانه ریز 80 گرم
كره نرم 100 گرم
آرد 120 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین كیك پاپس
شكلات سفید آبكرده به میزان لازم
ترافل سفید صدفی به میزان لازم
روش تهیه كیك پاپس با شكلات شیری و ترافل
همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه قالب مخصوص كیك پاپس را بردارید و مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده بریزید به گونهای كه قالب از مایه پر شود. سپس قالب بعدی را رویش بگذارید و آن را در فر گرم كرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد قرار دهید.
حالا كیكها را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و آن را در قالب خنك كنید. اكنون نیهای مناسب و زیبائی را بردارید و سر آنها را در شكلات شیری آبكرده فرو كنید و بلافاصله در كیك قرار دهید. اینك صبر كنید تا نیها در كیكها ثابت شوند و شكلات ببندد. آنگاه كیك پاپس را در شكلات فرو كنید تا همه جای آن از شكلات پوشیده شود.
سپس اندكی صبر كنید تا شكلات اضافی از دور كیك بریزد و بلافاصله آن را روی ترافل قرار دهید تا نیمی از كیك پاپس از ترافل پوشیده شود. حالا كیك پاپس را روی سینی دارای فویل بگذارید و در یخچال قرار دهید تا شكلات كاملا ببندد.
اكنون در صورت دلخواه، كیك پاپس را با روبان و گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.