افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 عدد
كره نرم 125 گرم
شیر جوشیده و خنك شده 180 میلیلیتر
تخممرغ 3 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكر دانه ریز 150 گرم
آرد 185 گرم
بیكینگپودر یك و یكچهارم قاشق چایخوری
شیر خشك یك و یكدوم قاشق سوپخوری
قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته در صورت دلخواه به میزان لازم
روش تهیه كیك فنجانی كافه لاته
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. كره و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید و بگذارید خنك شود. سپس تخممرغها و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید و شكر را كمكم به آن بیفزائید.
حالا مواد خشك باقیمانده را همراه با مخلوط شیر وكره، به طور یك در میان درون مایه تخممرغی بریزید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیكهای فنجانی را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید.
آنگاه در صورت دلخواه، روی كیكها را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با ستارههای برفی دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.