شیرینی مدلین
مواد لازم برای ۱۲ عدد
تخم مرغ ............................................... ۲ عدد
پودر شكر ........................................... ۷۵ گرم
پوست لیموی رنده شده ........................ ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ............................................... ۱ قاشق سوپخوری
آرد .................................................. ۱۲۰ گرم
بیكینگ پودر ...................................... ۱ قاشق چایخوری
كره ی ذوب و سرد شده ................... ۹۰ گرم
روش تهیه :
قالب مخصوص مدلین را چرب كنید. تخم مرغ ها و پودر شكر را با هم مخلوط نمائید و با همزن برقی بزنید تا كمی غلیظ و رنگ مایه روشن شود. سپس پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید. آنگاه آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الک كنید و به طور متناوب (یک در میان) مقداری آرد و مقداری كره به مایه ی تخم مرغی اضافه نمائید تا مایه ی صاف و یكدستی حاصل شود. بگذارید مایه برای حدود ۱۰ دقیقه بماند. اكنون از مایه، به مقدار مناسب داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید. سپس شیرینی را روی پنجره ی سیمی خنک كنید و در صورت تمایل مقداری پودر شكر روی آنها بپاشید.
یادآوری ۱: قالب مدلین صدفی شكل می باشد.
یادآوری ۲: برای نگهداری مدلین، از ظرف های دردار استفاده كنید.