Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:16

26
اسفند
شیرینی مادلین

شیرینی مادلین

طرز تهیه شیرینی مادلین

شیرینی مدلین

 

 

مواد لازم برای ۱۲ عدد

تخم مرغ  ...............................................   ۲ عدد

پودر شكر  ...........................................    ۷۵ گرم

پوست لیموی رنده شده   ........................   ۱ قاشق چایخوری

آبلیمو   ...............................................   ۱ قاشق سوپخوری

آرد    ..................................................  ۱۲۰ گرم

بیكینگ پودر   ......................................   ۱ قاشق چایخوری

كره ی ذوب و سرد شده  ...................    ۹۰ گرم

 

روش تهیه :

 

قالب مخصوص مدلین را چرب كنید. تخم مرغ ها و پودر شكر را با هم مخلوط نمائید و با همزن برقی بزنید تا كمی غلیظ و رنگ مایه روشن شود. سپس پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید. آنگاه  آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الک كنید و به طور متناوب (یک در میان) مقداری آرد و مقداری كره به مایه ی تخم مرغی اضافه نمائید تا مایه ی صاف و یكدستی حاصل شود. بگذارید مایه برای حدود ۱۰ دقیقه بماند. اكنون از مایه، به مقدار مناسب داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید. سپس شیرینی را روی پنجره ی سیمی خنک كنید و در صورت تمایل مقداری پودر شكر روی آنها بپاشید.

یادآوری ۱: قالب مدلین صدفی شكل می باشد.

یادآوری ۲: برای نگهداری مدلین، از ظرف های دردار استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی مادلین تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز