سمبوسه ی خرما
مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد
پودر مایه خمیر...........................................................۲ قاشقچایخوری
شكر........................................................................۱ قاشق سوپخوری
شیر ولرم .................................................................۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر)
آرد .......................................................................۵۰۰ گرم
تخممرغ .................................................................۲ عدد
ادویه(سیاهدانه، گلرنگ و زیرهی آسیابشده) ................مجموعا ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی سمبوسه:
خرمای هسته گرفته و چرخكرده..............................۳۰۰ گرم
مغز گردوی خرد كرده..............................................۱۵۰ گرم
روغن كنجد برای سرخ كردن ....................................به مقدار لازم
روش تهیه :
پودر مایه خمیر و شكر را داخل شیر ولرم بریزید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرف مناسبی، آرد را الك كنید و مایه خمیر عمل آمده، تخممرغ و ادویهها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا در حدود ۵ دقیقه آن را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دستآید. سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. اكنون روی یك سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید و وسط خمیر را مواد میانی بگذارید و دور آن را مانند قطاب بپیچید و در روغن كنجد سرخ كنید. اكنون سمبوسهها را در صافی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
روش تهیهی مواد میانی:
خرما و گردو را با هم مخلوط كنید.