Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:27

26
اسفند
فرنی با رشته برشته

فرنی با رشته برشته

طرز تهیه فرنی با رشته برشته

فرنی با رشته برشته

 

 

مواد لازم برای۵تا۶نفر

آب...................................یک و یک چهارم پیمانه(۳۰۰ میلی‌لیتر)

آرد برنج ...........................۱۵۰ گرم

شیر  .............................۵/۱ لیتر

شكر .............................۲۰۰-۲۵۰ گرم

گلاب ............................۱ پیمانه

هل سائیده...................۱ قاشق چایخوری

دارچین........................۱ قاشق چایخوری

روغن ..........................۱ لیتر

رشته‌ برشته................به تعداد هر بشقاب ۱ عدد

 

روش تهیه :

 

آب و آرد را با هم مخلوط كنید تا آرد كاملا در آب حل گردد و هنگام پخت گلوله نشود. بعد شیر و شكر را به آن بیفزائید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و ته نگیرد. وقتی نزدیك به جا افتادن شد، گلاب و هل را اضافه كنید و با هل یا دارچین تزئین نمائید.

تابه یا ظرف مورد نظر را روی اجاق بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا كاملا داغ شود. اگر كاملا داغ نباشد، رشته‌برشته، پف نمی‌كند. وقتی روغن داغ شد، رشته را داخل آن بیندازید و وقتی كاملا پف كرد، آن را از روی حرارت بردارید. یك عدد رشته‌ی سرخكرده روی فرنی بگذارید و با هم میل كنید.

یادآوری ۱: در صورت دلخواه، می‌توان روی رشته پودر قند پاشید و بعد آن را میل كرد.

یادآوری ۲: رشته‌ برشته، یك شیرینی سنتی است كه در استان گیلان با آرد برنج تهیه می‌شود و در ماه مبارك رمضان، به صورت آماده در كلیه‌ی قنادی‌ها به فروش می‌رسد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، فرنی با رشته برشته تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز