Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 03:54

26
اسفند
ترحلوای هویج

ترحلوای هویج

طرز تهیه ترحلوای هویج

ترحلوای هویج

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

هویج...........................................۵۰۰ گرم

آب..............................................یک و یک چهارم پیمانه (۳۰۰ میلی‌لیتر)

شكر..........................................۳۵۰ گرم

زعفران سائیده  ............................۱ قاشق چایخوری

كره ...........................................۱۲۰ گرم

آرد برنج نرم ...............................۲۰۰ گرم

گلاب.........................................یک دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

هل سائیده.................................۱ قاشق سوپخوری

دارچین......................................۱ قاشق چایخوری سر صاف

خلال پسته................................۵۰ گرم

خلال بادام................................۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

هویج‌ها را پوست بگیرید و با كمی آب بپزید و بگذارید تا آب آن كشیده شود. آب را با شكر بجوشانید تا غلیظ شود و قوام بیاید. سپس زعفران را با آب جوش دم كنید و به شربت بیفزائید. حالا هویج‌های پخته را رنده كنید و كنار بگذارید. اكنون كره را در قابلمه بریزید و كمی كه گرم شد، آرد برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم كمی سرخ كنید. بعد هویج‌های رنده شده را با آرد برنج سرخ نمائید و با شربت مخلوط كنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا بجوشد و آب آن بخار شود. در آخر، گلاب و هل را بیفزائید و شعله را خاموش كنید. حالا ترحلوا را در ظرفی بكشید و با دارچین، خلال پسته و بادام تزئین نمائید.

یادآوری: در صورت كم بودن شیرینی حلوا، كمی پودر شكر و در صورت سفت بودن حلوا، كمی آب جوشیده به آن بیفزائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترحلوای هویج تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز