حسو
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیمكوب................................۲ قاشق سوپخوری
آب ...........................................۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
آرد .........................................۴ قاشق سوپخوری
شیر ......................................۱ لیتر
شكر ................................۴۰۰ گرم
هل آسیابشده .................یكدوم قاشق چایخوری
زعفران آبكرده ......................۲ - ۳ قاشق سوپخوری
گلاب..................................۱ پیمانه
روش تهیه :
برنج را با مقداری آب بپزید و بگذارید تا آب برنج كشیده شود. حالا برنج را له كنید. سپس آرد را خوب با شیر مخلوط سازید و برنج را به آن بیفزائید و بگذارید جوش بیاید. اینك مرتب آن را هم بزنید. بعد از ۱۰دقیقه، شكر، هل و زعفران را اضافه كنید. در آخر، گلاب را اضافه نمائید (غلظت آن باید مانند فرنی باشد) و در ظرف موردنظر بكشید.
یادآوری: نباید زعفران آن زیاد باشد بلكه باید در حدی باشد كه فقط كمی تغییر رنگ بدهد.