ماهی اسمارتيزی
مواد لازم برای 12 نفر
قیسی ریز خرد كرده......................250 گرم
آب .............................................125 میلی لیتر
كره نرم.......................................250 گرم
شكر ریز .....................................300 گرم
تخممرغ .........................................6 عدد
آرد ..............................................75 گرم
بیكینگ پودر .................................یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو ...................................25 گرم
فندق آسیاب كرده ........................110 گرم
دوغ بی نمك................................160 میلی لیتر
اسمارتیز .....................................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه گاناش شكلات:
خامه صبحانه..........................................200 گرم
شكلات خرد كرده....................................250 گرم
روش تهیه
قیسی و آب را در ظرف كوچكی بریزید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا قیسیها نرم شوند. حالا قیسیها را در صافی بریزید و كنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی به قطر 22 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و حجیم شود. سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط یكدست شود. اكنون قیسی، مخلوط آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائوی الك كرده، پودر فندق و دوغ را بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط كنید. مایه فراهم كرده كیك را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی یك ساعت و پنجاه دقیقه در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج كنید. حال از كیك مانند تصویر یك تكه مثلثی ببرید تا به شكل دهان ماهی شود و سپس همان تكه را به جای دم ماهی بگذارید. روی كیك را با گاناش شكلات بپوشانید و مانند تصویر با اسمارتیز بیارائید.
روش تهیة گاناش شكلات: خامه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. آنگاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. گاناش را از روی حرارت بردارید و پس از 5 دقیقه مصرف كنید.