Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:21

24
اسفند
ماهی اسمارتيزی

ماهی اسمارتيزی

طرز تهیه ماهی اسمارتيزی

ماهی اسمارتيزی

 

 

مواد لازم برای 12 نفر

قیسی ریز خرد كرده......................250 گرم

آب .............................................125 میلی لیتر

كره نرم.......................................250 گرم

شكر ریز .....................................300 گرم

تخم‌مرغ .........................................6 عدد

آرد ..............................................75 گرم

بیكینگ پودر .................................یك دوم قاشق چایخوری

پودر كاكائو  ...................................25 گرم

فندق آسیاب كرده ........................110 گرم

دوغ بی نمك................................160 میلی لیتر

اسمارتیز .....................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه گاناش شكلات:

خامه صبحانه..........................................200 گرم

شكلات خرد كرده....................................250 گرم

 

روش تهیه

 

قیسی و آب را در ظرف كوچكی بریزید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا قیسی‌ها نرم شوند. حالا قیسی‌ها را در صافی بریزید و كنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی به قطر 22 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و حجیم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط یكدست شود. اكنون قیسی، مخلوط آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائوی الك كرده، پودر فندق و دوغ را بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط كنید. مایه فراهم كرده كیك را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی یك ساعت و پنجاه دقیقه در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج كنید. حال از كیك مانند تصویر یك تكه مثلثی ببرید تا به شكل دهان ماهی شود و سپس همان تكه را به جای دم ماهی بگذارید. روی كیك را با گاناش شكلات بپوشانید و مانند تصویر با اسمارتیز بیارائید.

روش تهیة گاناش شكلات: خامه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. آن‌گاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود. گاناش را از روی حرارت بردارید و پس از 5 دقیقه مصرف كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ماهی اسمارتيزی تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز