Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:00

24
اسفند
كاپ كيك توت فرنگی ژله‌ای

كاپ كيك توت فرنگی ژله‌ای

طرز تهیه كاپ كيك توت فرنگی ژله‌ای

كاپ كيك توت فرنگی ژله‌ای

 

 

مواد لازم برای 10-12 عدد

آرد ...........................................300 گرم

شكر ریز  ..................................240 گرم

بیكینگ‌پودر ...................................2 قاشق چایخوری

ماست توت‌فرنگی.......................360 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ......................................4 عدد

روغن ذرت.................................80 میلی‌لیتر

ژله ‌توت فرنگی ..........................1 بسته 100 گرمی

خامه فرم گرفته...........................250 گرم

رنگ صورتی خوراكی....................2-3 قطره

شكلات چیپسی........................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 10-12 قالب مافین را با كپسول بپوشانید. آن‌گاه آرد را در كاسه‌ مناسبی الك كنید و شكر، بیكینگ پودر، ماست، تخم‌مرغ‌ها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی بدست آید. سپس آن را در قالب‌ها بریزید و به مدت 40-45 دقیقه، در فر بپزید. حالا كاپ‌كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و خامه فرم گرفته و رنگ كرده را رویش بریزید (این كار را با ماسوره ساده انجام دهید). در صورت تمایل، روی كاپ كیك‌ها را با شكلات چیپسی بیارائید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید مقداری توت‌فرنگی خرد كرده نیز به مایه كیك بیفزائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كاپ كيك توت فرنگی ژله‌ای تعداد بازديد: 875 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز