Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:25

23
اسفند
دســـر تـوت‌فرنگـــی با تزئين حلقه‌های ليمو

دســـر تـوت‌فرنگـــی  با تزئين حلقه‌های ليمو

طرز تهیه دســـر تـوت‌فرنگـــی

دســـر تـوت‌فرنگـــی  با تزئين حلقه‌های ليمو

 

 

 مواد لازم برای 12 نفر :

 

ژلاتین.................................................... 1 قاشق سوپخوری

آب لیموترش............................................ 100 میلی‌لیتر

زرده‌های تخم‌مرغ..................................... 4 عدد

شكر .....................................................120 گرم

وانیل.................................................... 4/1 قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای.......................................... 450 گرم

خامه‌ی فرم گرفته.................................. 150 گرم

توت‌فرنگی خرده كرده ............................150 گرم

پوست پرتقال رنده كرده......................... 2 قاشق چایخوری

لیموترش بزرگ حلقه كرده .....................2 عدد

 

روش تهیه :

 

پودر ژلاتین را روی آب لیموترش بپاشید و ظرف را روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با شكر و وانیل مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده‌ها روشن شود و بعد روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا كاملاً غلیظ شود و بعد روی یك ظرف آب یخ قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، خامه‌ی فرم گرفته، توت فرنگی و پوست پرتقال را با هم مخلوط سازید و كم‌كم به مایه‌ی بالا بیفزائید. حالا پس از افزودن ژلاتین به مایه، قالب كروی شكل را با نایلون محافظ بپوشانید و تمام مایه را درون قالب بریزید و رویش را بپوشانید و در یخچال به مدت شش ساعت یا تا زمانی كه كاملاً بسته شود، قرار دهید. اینك دسر را در ظرف موردنظر برگردانید و روی آن را با حلقه‌های لیموترش تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دســـر تـوت‌فرنگـــی تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز