دســـر تـوتفرنگـــی با تزئين حلقههای ليمو
مواد لازم برای 12 نفر :
ژلاتین.................................................... 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش............................................ 100 میلیلیتر
زردههای تخممرغ..................................... 4 عدد
شكر .....................................................120 گرم
وانیل.................................................... 4/1 قاشق چایخوری
پنیر خامهای.......................................... 450 گرم
خامهی فرم گرفته.................................. 150 گرم
توتفرنگی خرده كرده ............................150 گرم
پوست پرتقال رنده كرده......................... 2 قاشق چایخوری
لیموترش بزرگ حلقه كرده .....................2 عدد
روش تهیه :
پودر ژلاتین را روی آب لیموترش بپاشید و ظرف را روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود. سپس زردههای تخممرغ را با شكر و وانیل مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زردهها روشن شود و بعد روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا كاملاً غلیظ شود و بعد روی یك ظرف آب یخ قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كاملاً خنك شود. آنگاه پنیر خامهای، خامهی فرم گرفته، توت فرنگی و پوست پرتقال را با هم مخلوط سازید و كمكم به مایهی بالا بیفزائید. حالا پس از افزودن ژلاتین به مایه، قالب كروی شكل را با نایلون محافظ بپوشانید و تمام مایه را درون قالب بریزید و رویش را بپوشانید و در یخچال به مدت شش ساعت یا تا زمانی كه كاملاً بسته شود، قرار دهید. اینك دسر را در ظرف موردنظر برگردانید و روی آن را با حلقههای لیموترش تزئین نمائید.