Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:29

23
اسفند
پای لیمو با شیرعسلی

پای لیمو با شیرعسلی

طرز تهیه پای لیمو با شیرعسلی

پای لیمو با شیرعسلی

 

 

 مواد لازم برای تهیه ی کرم لیمو:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ........................ 4 عدد

شكر.................................... 80 گرم

آرد ذرت ................................3 قاشق سوپخوری

شیر.................................... 500 میلی‌لیتر(دو پیمانه)

شیرعسلی .........................یك قوطی 375 گرمی

پوست لیمو از....................... 2 عدد لیمو

پودر ژلاتین.......................... 2 قاشق سوپخوری

آب لیموترش تازه ..................125 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای یک پای به قطر 23 سانتی متر:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ...................... 1 عدد 

پودر قند ...............................2 قاشق سوپخوری

كره.................................... 150گرم

شیر.................................. 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

آرد ...................................375 گرم

 

روش تهیه :

 

زرده‌ی تخم‌مرغ و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را نیز به آن بیفزائید. بعد شیر را افزوده و مخلوط سازید سپس آرد را كم‌كم اضافه كنید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. آن‌گاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، باز كنید و در قالب پای چرب كرده، پهن كنید. روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا در هنگام پخت خمیر بالا نیاید. روی خمیر یك تكه كاغذ روغنی بیندازید و روی كاغذ را با حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 15 دقیقه‌ی دیگر در فر بپزید تا خمیر پای برشته شود. بعد از خنك شدن، كرم لیمو را روی نان پخته‌ی پای بریزید و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد با خامه‌ی فرم گرفته و حلقه‌های لیمو، تزئین كنید.

 

روش تهیه‌ی كرم لیمو: 

 

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و مایه، كمی غلیظ شود. بعد آرد ذرت را بیفزائید و شیر را كم‌كم به مایه اضافه نمائید. حالا مایه را با حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. آن‌گاه از روی اجاق بردارید و شیر عسلی و پوست لیمو را به كرم بیفزائید. پودر ژلاتین را روی آب لیمو بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و به كرم بیفزائید. پس از گذشت 2 دقیقه، كرم را از روی اجاق بردارید و بعد از خنك شدن، به مصرف برسانید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای لیمو با شیرعسلی تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز