بستنی گلابی با پرتقال یا لیمو
مواد لازم برای 12 نفر :
شیر ............................250 میلیلیتر
زردههای تخممرغ ...........5 عدد
شكر.......................... 100 گرم
گلابی پورهكرده........... 450 گرم
آب پرتقال یا لیمو......... 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
خامهی فرم گرفته....... 300 گرم
روش تهیه :
شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنید و با همزندستی بزنید تا رنگ آن روشن و كاملاً سبك شود. آنگاه زردهها را به شیر بیفزائید و خیلی سریع هم بزنید. در حدود دو دقیقه هم روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه كمی غلظت پیدا كند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل آب سرد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با همزن برق بزنید. بعد ظرف را از داخل آب خارج كنید و پس از افزودن پورهی گلابی و خامهی فرم گرفته، آن را مخلوط كنید. اكنون بستنی را داخل قالب لوف به اندازهی 10 در 25 سانتیمتر بریزید و در فریزر قرار دهید. بعد از پنج تا شش ساعت بستنی آماده است.
روش تهیهی پورهی گلابی؛ گلابیها را پوست بگیرید و قسمت سفت آن را جدا كنید. سپس آن را خرد نمائید و همراه با آب پرتقال یا لیمو، در مخلوطكن بریزید و دستگاه را به مدت دو دقیقه روشن كنید.