مربا های بادامی
مواد لازم برای 16 عدد:
شكلات سیاه ....................................۰۰۳ گرم
شكلات تلخ...................................... ۰۶ گرم
خامه............................................ ۰۸۱ گرم
كره.............................................. ۵۷ گرم
شیر............................................ ۰۶ میلیلیتر
بادام پوست كنده و خرد كرده........... ۰۵ گرم
پودر كاكائوی شیرین...................... ۰۵ گرم
روش تهیه :
قالب مربع شكلی را به اندازهی 20×20 سانتیمتر چرب كنید و با نایلون محافظ بپوشانید. آنگاه هر دو شكلات را داخل كاسهی دستگاه غذاساز [Food processor] بریزید و دستگاه را روشن كنید تا شكلاتها كاملاً خرد شوند. خامه را در ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. اكنون خامه، كره و شیر را - همچنان كه دستگاه روشن است - به شكلاتها بیفزائید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. سپس مخلوط را در قالب آماده پهن كنید و دستكم 5 ساعت در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شود. حالا شكلات را از قالب خارج كنید و به شكل مربعهای 5/2 سانتیمتری برش بزنید. آنگاه نیمی از مربعها را داخل بادام خرد كرده و بو داده و نیم دیگر را در پودر كاكائو بغلتانید و در كپسولهای شكلات قرار دهید.
یادآوری 1: برای برش زدن، حتماً از چاقوی داغ و خشك استفاده كنید.