بالشتک های میوه ای
مواد لازم برای حدود 30 عدد:
میوههای خشك ریز خردكرده.......................... 45 گرم
آب پرتقال ..................................................2 قاشق سوپخوری
آرد ...........................................................250 گرم
پودر شكر.................................................. 60 گرم
كره ........................................................185 گرم
تخممرغ................................................... یك عدد
تخممرغ زده شدهی اضافی........................ یك عدد
پودر شكر برای پاشیدن روی شیرینی ..........به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا میوههای خشك و خرد كرده را با آب پرتقال به مدت 30 دقیقه بخیسانید. آنگاه آرد، پودر شكر و كره را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید (این كار را میتوان با نوك انگشتان هم انجام داد). سپس تخممرغ را اضافه كنید و 15 ثانیهی دیگر دستگاه را روشن نمائید تا مواد خمیر شود. اكنون خمیر فراهم شده را دو تا سه دقیقه ورز دهید و داخل كیسهی نایلونی، به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید. یك قسمت آن را به ضخامت پنج میلیمتر با وردنه باز كنید و به وسیلهی برشگر، به قطر چهار سانتیمتر برش بزنید. حالا از میوههای خشك به اندازهی یكدوم قاشق چایخوری در وسط هر خمیر قرار دهید. لبههای خمیر را با تخممرغ (اضافی) مرطوب كنید و با نیمهی دیگر خمیر - كه آن را به ضخامت 5/2 میلیمتر باز كرده و به قطر پنج سانتیمتر برش دادهاید - روی آن را بپوشانید و در سینی بچینید. اكنون سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانی كه طلایی شود، بپزید. بعد از خنكشدن، روی آنها پودر قند بپاشید.