Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:11

23
اسفند
کیک ژنواز با میوه های فصل

کیک ژنواز با میوه های فصل

طرز تهیه کیک ژنواز با میوه های فصل

کیک ژنواز با میوه های فصل

 

 

 مواد لازم برای 10 نفر :

 

آرد....................................... 120 گرم

نمك....................................... 1 پینچ

تخم‌مرغ.................................. 3 عدد

شكر ....................................ریز 100 گرم

وانیل ....................................كمی

آب پرتقال ..............................6 قاشق‌ سوپخوری

خامه‌ی فرم‌گرفته ...................600 گرم

میوه‌های فصل..................... 450 گرم

مغز پسته ...........................150 گرم

مارمالاد زردآلو....................... 4 قاشق‌ سوپخوری

 

روش تهیه :

 

كف قالبی كمربندی را به قطر 21 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را چرب كنید. سپس آرد و نمك را با هم مخلوط نمائید و سه بار الك كنید. آنگاه تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شكر را داخل كاسه‌ی همزن برقی بریزید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود، بزنید. در این هنگام می‌باید مایه كاملاً غلیظ و حجم آن دو برابر شود. حالا آرد را بتدریج و به آرامی به آن بیفزائید و مواد را به كمك لیسك با هم مخلوط كنید. حالا مایه را داخل قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.

پس از آن، كیك را از فر (تاون) خارج كنید و بگذارید در قالب خنك شود. بعد كیك را از قالب خارج نمائید و كاغذ را از آن جدا سازید. كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و یكی از لایه‌ها را روی ظرف مخصوص پذیرائی قرار دهید و سطح آن را با آب پرتقال مرطوب نمائید. حالا كیك را با دوسوم از خامه‌ی فرم گرفته بپوشانید.

اینك نیمی از مخلوط میوه‌ها را روی خامه قرار دهید. لایه‌ی باقیمانده‌ی كیك را روی میوه‌ها بگذارید و با خامه، رو و اطراف كیك را بپوشانید. اطراف كیك را با پسته‌ی خرد كرده تزئین كنید و میوه‌ها را روی كیك بچینید و با قلم مو و مارمالاد زردآلو، روی میوه‌‌ها را براق كنید.

یادآوری: مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف گرم كنید و از صافی عبور دهید تا كاملاً صاف و روان شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک ژنواز با میوه های فصل تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز