کیک ژنواز با میوه های فصل
مواد لازم برای 10 نفر :
آرد....................................... 120 گرم
نمك....................................... 1 پینچ
تخممرغ.................................. 3 عدد
شكر ....................................ریز 100 گرم
وانیل ....................................كمی
آب پرتقال ..............................6 قاشق سوپخوری
خامهی فرمگرفته ...................600 گرم
میوههای فصل..................... 450 گرم
مغز پسته ...........................150 گرم
مارمالاد زردآلو....................... 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه :
كف قالبی كمربندی را به قطر 21 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را چرب كنید. سپس آرد و نمك را با هم مخلوط نمائید و سه بار الك كنید. آنگاه تخممرغها، وانیل و شكر را داخل كاسهی همزن برقی بریزید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود، بزنید. در این هنگام میباید مایه كاملاً غلیظ و حجم آن دو برابر شود. حالا آرد را بتدریج و به آرامی به آن بیفزائید و مواد را به كمك لیسك با هم مخلوط كنید. حالا مایه را داخل قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.
پس از آن، كیك را از فر (تاون) خارج كنید و بگذارید در قالب خنك شود. بعد كیك را از قالب خارج نمائید و كاغذ را از آن جدا سازید. كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و یكی از لایهها را روی ظرف مخصوص پذیرائی قرار دهید و سطح آن را با آب پرتقال مرطوب نمائید. حالا كیك را با دوسوم از خامهی فرم گرفته بپوشانید.
اینك نیمی از مخلوط میوهها را روی خامه قرار دهید. لایهی باقیماندهی كیك را روی میوهها بگذارید و با خامه، رو و اطراف كیك را بپوشانید. اطراف كیك را با پستهی خرد كرده تزئین كنید و میوهها را روی كیك بچینید و با قلم مو و مارمالاد زردآلو، روی میوهها را براق كنید.
یادآوری: مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف گرم كنید و از صافی عبور دهید تا كاملاً صاف و روان شود.