پن کیک سیب آلمانی
مواد لازم برای 6 نفر :
تخممرغ درشت .........................................................5 عدد
وانیل....................................................................... یك چهارم قاشق چایخوری
شكر .......................................................................125 گرم
شكر اضافی............................................................ 1 قاشق سوپخوری
آرد .......................................................................60 گرم
بیكینگپودر........................................................... یك چهارم قاشق چایخوری
نمك ...................................................................یك هشتم قاشق چایخوری
كره ....................................................................یك و نیم قاشق سوپخوری
سیب سبز درشت پوست گرفته و خرد كرده.............. 2 عدد
دارچین.............................................................. 1 قاشق چایخوری
پودر شكر.......................................................... 1 قاشق سوپخوری
خامهی ساده..................................................... 60 گرم
روش تهیه :
تخممرغ، وانیل و شكر را داخل كاسهی دستگاه غذاساز (Food processor) بریزید و به مدت 5 ثانیه دستگاه را روش كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس آرد، بیكینگپودر و نمك را اضافه كنید و 10 ثانیه دیگر دستگاه را روشن نگهدارید تا مایه صاف و یكدست شود فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت گرم كنید تابهی نچسبی به قطر 25 سانتیمتر را روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید و كره را داخل آن بریزید. وقتی كره ذوب شد سیبهای خرد كرده را داخل آن بریزید و به مدت4 تا 5 دقیقه تفت دهید و گاهی سیبها را هم بزنید تا نرم شوند. یك قاشق سوپخوری شكر باقیمانده و دارچین را روی سیبها بپاشید و حدود 2 دقیقهی دیگر هم بزنید تا سیبها سرخ و لبههای آنها تا حدودی طلایی شود.
سپس سیبها را به طور مرتب در تابه بچینید و مایه را به آرامی روی آن بریزید طوری كه سیبها در جای خود باقی بمانند و تكان نخورند. حرارت اجاق را كم كنید و به مدت 8 دقیقه پنكیك را بپزید تا قسمت زیرین آن پخته شود. سپس تابه را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا پنكیك كاملا مغزپخت شود.
حالا پن كیك را از فر خارج كنید. یك بشقاب صاف روی آن بگذارید و در حالی كه بشقاب و تابه را نگه داشتهاید تابه را روی بشقاب برگردانید تا پنكیك داخل بشقاب قرار گیرد. پنكیك را به سه یا چهار قسمت برش بزنید و هر قسمت را داخل بشقابهای تك نفره قرار دهید. در صورت تمایل كمی پودر شكر روی پن كیك بپاشید و با توت فرنگی و خامه تزئین كنید.