کیک سیب با تزئینی متفاوت
مواد لازم برای 8 نفر :
كرهی خرد كرده.............................. ۵۲۱ گرم
شكر ............................................۵۲۱ گرم
تخممرغ.......................................... ۲ عدد
آرد............................................... ۰۸۱ گرم
بیكینگپودر ..................................یك دوم قاشق چایخوری
شیر ..........................................۰۶ میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
وانیل.......................................... یك چهارم قاشق چایخوری
سیب خرد و پخته شده................. ۰۵۱ گرم
روش تهیه :
قالبی را به قطر ۰۲ و عمق ۹ سانتیمتر چرب كنید و كف و دیوارهی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه كاغذ حدود ۵ سانتیمتر از دیوارهی قالب بلندتر باشد. همهی مواد را بجز سیب با هم مخلوط كنید و در كاسهی دستگاه همزن برقی بریزید و با دور كند همزن، مواد را بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس سرعت همزن را افزایش دهید و تا زمانی كه رنگ مایه روشن شود، بزنید. در این حالت میباید مایه غلیظ نیز شده باشد. اكنون دوسوم از مایه را داخل قالب بریزید و سیبها را روی آن قرار دهید. حالا باقیماندهی مایه را روی سیبها بریزید و صاف كنید.
قالب را داخل فر گرم شده با دمای ۰۸۱ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۰۴ دقیقه یا تا زمانی كه با فرو بردن خلال چوبی در كیك چیزی از مایه به آن نچسبد، بپزید. آنگاه كیك را چند دقیقه در قالب نگهدارید. سپس روی پنجرهی فلزی برگردانید تا كاملاً خنك شود.
اینك میتوانید رو و اطراف كیك را با مارمالاد زردآلو مرطوب نمائید و با خمیر فوندانت كه به رنگ صورتی، رنگآمیزی كردهاید، تزئین كنید. برای قسمت انتهائی كیك، حاشیهای از خمیر سفیدرنگ بسازید و با ماسورهی ساده و كوچكی، حفرههائی در آن ایجاد كنید. در پایان، روی كیك را با گلهای زیبای طبیعی همچون گل رز، تزئین كنید.
یادآوری: روش تهیهی خمیر فوندانت، در صفحهی كلاس شیرینیپزی، در شمارهی ۷۲ مجله به چاپ رسیده است.