نوار های شکلاتی
مواد لازم برای حدود 40 عدد:
آرد ساده................................................... ۰۹ گرم
آرد برنج..................................................... ۰۲ گرم
پودر شكر.................................................. ۲۲ گرم
كره .........................................................۵۲۱ گرم
پودر شكلات.............................................. ۰۴ گرم
شكلات سفید ذوب كرده جهت تزئین .............به میزان لازم
شكلات سیاه ذوب كرده جهت تزئین............ به میزان لازم
روش تهیه :
آرد، آرد برنج، پودر شكر و كره را در كاسهی دستگاه غذاساز [Menu]ءررح رزرححژژرز[Menu] بریزید و دستگاه را روشن كنید تا با هم مخلوط شوند سپس پودر شكلات را بیفزائید. حالا خمیر را از كاسه خارج كنید و روی سطحی آردپاشی شده، كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به صورت نوارهای بلند درآورید. قطر نوارها نباید از ۱ سانتیمتر بیشتر شود. اكنون هر یك از نوارها را به طول ۴ سانتیمتر برش دهید و در سینی فر – كه آن را با كاغذ پوشاندهاید - قرار دهید و در فر گرم شده با دمای ۰۸۱ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۱ دقیقه بپزید. بعد از خنك شدن، هر تكه شیرینی را تا نیمه در شكلات سفید فرو ببرید و روی كاغذ آلومینیومی بچینید. وقتی شكلات سفید كاملاً سفت شد، شیرینیها را با شكلات سیاه - كه در قیف كاغذی ریختهاید - تزئین نمائید.