Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

23
اسفند
فنجان های پر شه از گاناش فندوق

فنجان های پر شه از گاناش فندوق

طرز تهیه گاناش فندوق

 فنجان های پر شه از گاناش فندوق

 

 

مواد لازم برای حدود 36 عدد:

تخم‌مرغ.......................................... ۲ عدد 

كره‌ی ذوب كرده............................... ۰۰۱ گرم

ماست........................................... ۰۰۱ گرم

بیكینگ‌پودر.................................... یك چهارم قاشق چایخوری

آرد ...............................................۰۰۳ گرم

كره‌ی ذوب كرده‌ی اضافه................. به میزان لازم

شكلات سیاه ذوب كرده................. ۰۰۱ گرم

گاناش فندق حدود........................ ۰۰۸ گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش فندق:

خامه‌ی ساده............................... 300 گرم

شكلات سفید............................... 150 گرم

فندق بو داده‌ی خرد كرده................ 350 گرم

 

روش تهیه :

تخم مرغ‌ها را با همزن دستی بزنید. بعد كره را همراه با ماست و بیكینگ‌پودر به آن بیفزائید. آن‌گاه آرد را كم‌كم بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در كیسه‌‌ی نایلونی، به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید اینك خمیر را با وردنه باز كنید، تا جائی كه به نازكی خمیر باقلوا شود. خمیر را به اندازه‌ی ۸ف۸ سانتیمتر ببرید و روی آن‌ها را با قلم‌مو كره‌ی ذوب كرده بمالید. خمیرهای برش خورده را در قالب‌های كوچك مافین قرار دهید؛ به طوری كه در هر قالب دو عدد خمیر به شكل ج روی هم قرار گیرد. قالب را داخل سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۰۸۱ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۵۱ دقیقه قرار دهید تا برشته شود. نان‌ها را از قالب خارج كنید و بگذارید كاملاً خنك شوند. داخل هر كاسه یك قاشق شكلات سیاه ذوب كرده بریزید و روی آن را با گاناش فندق پر كنید. برای تزئین، از شكلات سیاه رنده شده و پودر قند استفاده نمائید. 

روش تهیه‌ی كرم گاناش فندق: 

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات سفید را بیفزائید و هم بزنید تا مواد صاف و یكدست شود. اكنون فندق‌ها را بیفزائید و از روی اجاق بردارید و پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، فنجان های پر شه از گاناش فندوق تعداد بازديد: 755 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز