فنجان های پر شه از گاناش فندق
مواد لازم برای حدود 36 عدد:
تخممرغ.................................................................... ۲ عدد
كرهی ذوب كرده .........................................................۰۰۱ گرم
ماست..................................................................... ۰۰۱ گرم
بیكینگپودر ...............................................................یك چهارم قاشق چایخوری
آرد........................................................................... ۰۰۳ گرم
كرهی ذوب كردهی اضافه .............................................به میزان لازم
شكلات سیاه ذوب كرده............................................. ۰۰۱ گرم
گاناش فندق حدود.................................................... ۰۰۸ گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم گاناش فندق:
خامهی ساده.............................................. 300 گرم
شكلات سفید............................................. 150 گرم
فندق بو دادهی خرد كرده ..............................350 گرم
روش تهیه :
تخم مرغها را با همزن دستی بزنید. بعد كره را همراه با ماست و بیكینگپودر به آن بیفزائید. آنگاه آرد را كمكم بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید اینك خمیر را با وردنه باز كنید، تا جائی كه به نازكی خمیر باقلوا شود. خمیر را به اندازهی ۸ف۸ سانتیمتر ببرید و روی آنها را با قلممو كرهی ذوب كرده بمالید. خمیرهای برش خورده را در قالبهای كوچك مافین قرار دهید؛ به طوری كه در هر قالب دو عدد خمیر به شكل ج روی هم قرار گیرد. قالب را داخل سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۰۸۱ درجهی سانتیگراد، به مدت ۵۱ دقیقه قرار دهید تا برشته شود. نانها را از قالب خارج كنید و بگذارید كاملاً خنك شوند. داخل هر كاسه یك قاشق شكلات سیاه ذوب كرده بریزید و روی آن را با گاناش فندق پر كنید. برای تزئین، از شكلات سیاه رنده شده و پودر قند استفاده نمائید.
روش تهیهی كرم گاناش فندق:
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات سفید را بیفزائید و هم بزنید تا مواد صاف و یكدست شود. اكنون فندقها را بیفزائید و از روی اجاق بردارید و پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.