Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:23

23
اسفند
بیسکویت کنجدی شکلاتی

بیسکویت کنجدی شکلاتی

طرز تهیه بیسکویت کنجدی شکلاتی

بیسکویت کنجدی شکلاتی

 

 

 مواد لازم :

 

آرد ...........................................۰۹ گرم

پودر كاكائو ................................۵۲ گرم

كره ........................................۰۰۱ گرم

عسل رقیق............................. ۲ قاشق سوپخوری

آب‌جوش ...............................۱ قاشق سوپخوری

جو پرك................................. ۵۷ گرم

كنجد.................................. ۰۵۱ گرم

پودر شكر........................... ۰۹۱ گرم

بیكینگ‌پودر .........................۱ قاشق چایخوری

شكلات شیری ذوب كرده..... ۰۰۲ گرم

 

روش تهیه:

 

آرد و پودر كاكائو را درون كاسه‌ی بزرگی با هم مخلوط و الك كنید. سپس كره و عسل را با هم مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید تا كره ذوب شود. آن‌گاه آب‌جوش و مخلوط كره و عسل را، به آرد و پودر كاكائو اضافه كنید. بعد باقیمانده‌ی مواد خشك را بجز شكلات بیفزائید و مخلوط سازید تا به شكل خمیر درآید. از این خمیر، هر بار به اندازه‌ی ۱ قاشق سوپخوری بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی‌ای كه با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بچینید و با فشار دست، كمی روی توپ‌ها را تخت كنید. بیسكویت‌ها را در فر (تاون) گرم شده با دمای ۰۶۱ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۲۱ دقیقه بپزید و روی پنجره‌ی فلزی خنك كنید. بعد از خنك شدن، قسمت مركزی بیسكویت‌ها را با شكلات ذوب كرده، تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت کنجدی شکلاتی تعداد بازديد: 882 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز