بیسکویت کنجدی شکلاتی
مواد لازم :
آرد ...........................................۰۹ گرم
پودر كاكائو ................................۵۲ گرم
كره ........................................۰۰۱ گرم
عسل رقیق............................. ۲ قاشق سوپخوری
آبجوش ...............................۱ قاشق سوپخوری
جو پرك................................. ۵۷ گرم
كنجد.................................. ۰۵۱ گرم
پودر شكر........................... ۰۹۱ گرم
بیكینگپودر .........................۱ قاشق چایخوری
شكلات شیری ذوب كرده..... ۰۰۲ گرم
روش تهیه:
آرد و پودر كاكائو را درون كاسهی بزرگی با هم مخلوط و الك كنید. سپس كره و عسل را با هم مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید تا كره ذوب شود. آنگاه آبجوش و مخلوط كره و عسل را، به آرد و پودر كاكائو اضافه كنید. بعد باقیماندهی مواد خشك را بجز شكلات بیفزائید و مخلوط سازید تا به شكل خمیر درآید. از این خمیر، هر بار به اندازهی ۱ قاشق سوپخوری بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینیای كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بچینید و با فشار دست، كمی روی توپها را تخت كنید. بیسكویتها را در فر (تاون) گرم شده با دمای ۰۶۱ درجهی سانتیگراد، به مدت ۲۱ دقیقه بپزید و روی پنجرهی فلزی خنك كنید. بعد از خنك شدن، قسمت مركزی بیسكویتها را با شكلات ذوب كرده، تزئین كنید.