نوعی شیرینی با آلو و پنیر
مواد لازم برای 20 عدد:
آرد ساده .....................................۵۸۱ گرم
پودر كاسترد................................ ۱ قاشق سوپخوری
كره ...........................................۰۹ گرم
شكرریز..................................... ۰۶ گرم
زردهی تخممرغ............................ ۱ عدد
شیر......................................... ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
پنیر خامهای ..........................................۰۵۲ گرم
شكر ریز................................................. ۰۹ گرم
پوست لیموی رنده شده........................... ۲ قاشق چایخوری
آلوی خشك بدون هسته و خرد شده.......... ۱پیمانه
روش تهیه:
آرد، پودر كاسترد، كره و شكر را در كاسهای بریزید و با نوك انگشتان، به شكل خرده نان درآورید. زردهی تخممرغ و شیر را اضافه كنید تا خمیر شود. خمیر را به ابعاد 28×30 سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را روی خمیر پهن سازید؛ به طوری كه از كنارههای خمیر 2 سانتیمتر خالی بماند. حالا آلوی خرد كرده را روی آن بپاشید. سپس خمیر را از دو طرف طولی روی قسمت مركزی خمیر تا كنید و خمیر تا كرده را دوباره بپیچید و روی هم قرار دهید. اكنون خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. آنگاه با استفاده از چاقوی تیز، خمیر را به ضخامت 5/1 سانتیمتر ببرید و در سینی فر (تاون) - كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید - با فاصله قرار دهید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد آن را روی پنجرهی سیمی خنك كنید.