کیک کره ای با تزیین گیلاس
مواد لازم برای 10 نفر :
كرهی خرد كرده..................................... ۵۲۱ گرم
شكر ...................................................۰۸۱ گرم
تخممرغ.................................................. ۳ عدد
آرد...................................................... ۵۲۲ گرم
بیكینگپودر........................................... یكدوم قاشق چایخوری
شیر..................................................... ۵۲۱ میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پوست لیمو یا پرتقال رنده كرده................... ۱ قاشق چایخوری
خامهی فرم گرفته حدود........................... ۰۵۱ گرم
رنگ صورتی خوراكی چند قطره
روش تهیه :
قالبی را به گنجایش تقریبی یك و نیم لیتر چرب كنید و آرد بپاشید. سپس آرد اضافی را با تكان دادن قالب، جدا كنید. همهی مواد را داخل كاسهی دستگاه همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط مواد را بزنید تا با هم مخلوط شوند. آنگاه سرعت همزن را كمی افزایش دهید و تا زمانی كه رنگ مایه كاملاً روشن شود و غلظت آن تقریباً دو برابر گردد، آن را با همزن برقی بزنید. اكنون مایه را داخل قالب بریزید و رویش را به كمك پالت صاف كنید. قالب را داخل سینی بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۰۶۱ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت و ۵۱ دقیقه بپزید. حالا چند دقیقه كیك را در قالب نگه دارید و بعد روی پنجرهی سیمی منتقل سازید تا كاملاً خنك شود. اینك، كیك را با خامهی فرم گرفتهی آمیخته با رنگ صورتی، تزئین كنید و گیلاسهای قرمز را دور آن بچینید.
یادآوری: میتوانید از گیلاس تازه نیز، استفاده كنید.