Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:41

23
اسفند
مارمالاد کیوی

مارمالاد کیوی

طرز تهیه مارمالاد کیوی

مارمالاد کیوی

 

 

 مواد لازم :

 

كیوی............................ ۱۲ عدد بزرگ ۵/۱ كیلوگرم

آرد ذرت .......................۲ قاشق چایخوری

آب............................. ۲ قاشق سوپخوری ۳۰ میلی‌لیتر

آبلیموی تازه................ ۲ قاشق سوپخوری

شكر....................... ۴۴۰ گرم

رنگ سبز.................. كمی

 

روش تهیه :

 

پوست كیوی‌ها را بگیرید و برش دهید و قسمت سفت آ‌ن را خارج كنید. سپس آ‌رد ذرت، آ‌ب، آ‌بلیمو و ۱ قاشق سوپخوری از شكر را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اكنون كیوی‌ها را بیفزائید و مخلوط را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا جایی كه مواد با هم مخلوط شوند. سپس باقیمانده‌ی شكر را بیفزائید. آ‌ن‌گاه مخلوط را در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شكر حل شود. سپس بجوشانید تا مارمالاد به غلظت لازم برسد اینك رنگ را اضافه كنید و مارمالاد داغ را در شیشه‌ی استریل شده‌ی داغ بریزید و درِ آ‌ن را بلافاصله ببندید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مارمالاد کیوی تعداد بازديد: 551 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز