مارمالاد کیوی
مواد لازم :
كیوی............................ ۱۲ عدد بزرگ ۵/۱ كیلوگرم
آرد ذرت .......................۲ قاشق چایخوری
آب............................. ۲ قاشق سوپخوری ۳۰ میلیلیتر
آبلیموی تازه................ ۲ قاشق سوپخوری
شكر....................... ۴۴۰ گرم
رنگ سبز.................. كمی
روش تهیه :
پوست كیویها را بگیرید و برش دهید و قسمت سفت آن را خارج كنید. سپس آرد ذرت، آب، آبلیمو و ۱ قاشق سوپخوری از شكر را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. اكنون كیویها را بیفزائید و مخلوط را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا جایی كه مواد با هم مخلوط شوند. سپس باقیماندهی شكر را بیفزائید. آنگاه مخلوط را در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شكر حل شود. سپس بجوشانید تا مارمالاد به غلظت لازم برسد اینك رنگ را اضافه كنید و مارمالاد داغ را در شیشهی استریل شدهی داغ بریزید و درِ آن را بلافاصله ببندید.