شکوفه کنجدی
مواد لازم :
كره ....................................................۱۰۰ گرم
پودر شكر ............................................۱۰۰ گرم
پودر هل............................................ یك قاشق چایخوری
كنجد .............................................. ۶۵ گرم
آرد................................................. ۱۲۵ گرم
خلال پسته و بادام برای تزئین........... به میزان لازم
روش تهیه :
كره و پودر شكر و هل را مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید. كنجد را تفت دهید تا به رنگ طلائی درآید. سپس آن را آسیاب كنید تا كاملاً پودر شود. بعد به مواد قبلی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. آرد را بتدریج افزوده و مایه را خمیر كنید. حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را در قیف مخصوص شیرینیپزی - كه داخل آن ماسورهی كنگرهداری گذاشتهاید – بریزید. آنگاه داخل كپسولهای كاغذی كه در سینی چیدهاید، به شكل شكوفهی گل بریزید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین نمائید. اكنون سینی را داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید و پس از خنك شدن، در ظرف بچینید.