چیز کیک عسلی با مارس
مواد لازم برای 10 نفر :
پودر بیسكویت........................... ۲۰۰ گرم
پودر كاكائو ..................................۲۰ گرم
كرهی ذوب كرده........................... ۸۰ گرم
پودر ژلاتین.................................... ۲ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه................................. ۳ قاشق سوپخوری
پنیر خامهای............................... ۴۵۰ گرم
شیرعسلی............................... ۲۰۰ گرم
خامهی ساده............................ ۲۵۰ گرم
شكلات مارس ............................ ۲ بسته
شیرعسلی كاراملی................ ۱۰۰ گرم
خامهی ساده......................... ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین................................ ۱ قاشق چایخوری
آب سرد ...................................۳ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
بیسكویت را با پودر كاكائو مخلوط كنید و كره را به آن بیفزائید و مواد را در قالبی كمربندی به قطر ۲۰ سانتیمتر بریزید و با پشت قاشق خوب بفشارید و صاف كنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به طریق بنماری حل كنید. پنیر خامهای را با شیر عسلی و خامه مخلوط سازید و ژلاتین حلشده را به آن اضافه نمائید. سپس نیمی از مایه را روی بیسكویت بریزید و شكلات مارس را پس از خرد كردن روی آن بچینید و باقیماندهی مایه را روی آن بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا ببندد. آنگاه ۱۰۰ گرم شیر عسلی كارامل شده را با ۱۰۰ گرم خامه مخلوطكنید و پودر ژلاتین حل شده را به آن بیفزائید و روی چیزكیك بریزید. بار دیگر آن را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید و با شكلاتهای زینتی تزئین كنید.
یادآوری: برای كارامل كردن شیر عسلی، قوطی دربستهی شیرعسلی را در ظرف محتوی آب جوش قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بجوشانید و تا سرد شدن كامل در آن را به هیچوجه باز نكنید; زیرا بسیار داغ و سوزاننده است.