Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:27

23
اسفند
بیسکی

بیسکی

طرز تهیه بیسکی

بیسکی

 

 

 مواد لازم برای 50:

 

شكر ........................................۰۸۱ گرم

تخم‌مرغ ...................................۲ عدد

آرد ..........................................۵۲۲ گرم

بیكینگ‌پودر................................ ۱ قاشق چایخوری

پسته بو داده........................... ۰۵۱ گرم

بادام بو داده ..............................۰۷ گرم

پودر كاكائو .............................. ۵۲ گرم

 

روش تهیه :

 

شكر و تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود و رنگ مایه سفید گردد. آ‌‌رد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط كنید و به مخلوط شكر و تخم‌مرغ بیفزائید. سپس پسته و بادام را نیز به آ‌‌ن‌ها افزوده و خوب مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم سازید و یك قسمت آ‌‌ن را با پودر كاكائو مخلوط كنید. حالا هر كدام از این خمیرهای تقسیم شده را به شكل لوله‌ای بلند درآ‌‌ورید و كنار هم بگذارید; به طوری كه خمیر آ‌‌میخته به كاكائو وسط قرار بگیرد. سینی مخصوص شیرینی‌پزی را چرب و آ‌‌ردپاشی كنید و خمیرهای لوله‌ای را در آ‌‌ن بچینید به شكلی كه كاملاً به هم بچسبند و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. حالا ۱۰ دقیقه شیرینی را كنار بگذرید تا خنك شود. بعد آ‌‌ن را به ضخامت نیم‌سانتیمتر برش بزنید و دوباره در سینی بچینید و مجددا به مدت ۳۰ دقیقه، با حرارت ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد در تاون فر قرار دهید تا كاملا خشك و طلائی شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکی تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز