کیک بهاری
مواد لازم برای ۸ نفر
تخممرغ................................. ۴ عدد
شكر................................. ۲۵۰ گرم
كره ...................................۲۵۰ گرم
شیر................................. ۲۵۰ میلیلیتر
آرد................................... ۳۰۰ گرم
آرد ذرت............................. ۴۰ گرم
بیكینگپودر......................... ۲ قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده كرده........ ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین كیک
خمیر مارسیپان...................... حدود ۴۰۰ گرم
مارمالاد زردآلو...................... به میزان لازم
خمیر فوندانت...................... حدود ۵۰۰ گرم
كرم رویال............................ به میزان لازم
رنگ قرمز خوراكی................. چند قطره
رنگ سبز خوراكی................. چند قطره
روبان باریك......................... به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا همهی مواد لازم كیك را در كاسهی مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید. بعد سرعت همزن را كمی افزایش دهید و تا جائی كه رنگ مایه روشن شود و حجم آن دو برابر گردد، بزنید. قالب عمیقی را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه را در قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت و ربع بپزید. آنگاه كیك را از فر بیرون آورید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید و پس از ۵ دقیقه، كیك را از قالب خارج كنید و تا خنك شدن كامل، آن را از روی پنجرهی سیمی برندارید (بهتر است كیك را یك شب در یخچال نگه دارید). اینك سطح و اطراف كیك را با مارمالاد زردآلو بپوشانید. حالا خمیر مارسیپان را روی سطحی كه پودر قند پاشیدهاید، با وردنه باز كنید. بعد دور وردنه بپیچید و روی كیك قرار دهید. اكنون روی خمیر مارسیپان را نیز با مارمالاد زردآلو بپوشانید و خمیر فوندانت را - كه روی سطح پودر قند پاشیده، با وردنه باز كردهاید - روی مارسیپان بگذارید. آنگاه اضافیهای خمیر را ببرید و اطراف كیك را مرتب كنید. برای تزئین كیك، باقیماندهی خمیر فوندانت را، به رنگ قرمز یا صورتی درآورید و با برشگری به شكل گل، گلهائی شبیه به گل مینا بسازید. جای گلها را روی كیك مشخص كنید و با كرم رویال بچسبانید. حالا مقداری از كرم رویال را، به رنگ سبز بیامیزید و با آن برای گلها، برگ و ساقه بسازید. با كرم رویال سفید، در مركز گلها نقطههائی نزدیك به هم بگذارید. در پایان قسمت انتهایی كیک را با روبان تزئین كنید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید با وردنهی طرحدار روی خمیر فوندانت را نقش انداخته و بعد روی كیک قرار دهید.
روش تهیهی كرم رویال:
یك عدد سفیدهی تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد بتدریج ۷۵ گرم پودر شكر الك كرده به آن بیفزائید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید.