مربای کامکوآت
مواد لازم :
كامكوآت.................................. ۱ كیلوگرم
شكر ..................................۸۰۰ گرم
آب..................................... ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
آب پرتقال ...........................۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
روش تهیه :
ابتدا كامكوآتها را بشوئید و با چنگال، چند سوراخ روی آنها ایجاد كنید. بعد در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با آب بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید و آبش را دور بریزید. دوباره روی كامكوآت آب بریزید و بجوشانید. این كار را سه بار تكرار كنید تا تلخیاش گرفته شود. اكنون آب سرد روی آن بریزید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت كنار بگذارید. در این مدت، چهار تا پنج بار آب آن را عوض كنید. حالا شكر و آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از یكی، دو جوش، آن را صاف كنید. سپس آب پرتقال را به شربت بیفزائید و كامكوآت را درون شربت بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت كاملا قوام آید. مربا را در حالی كه داغ است، در شیشهی استریل بریزید و در آن را محكم ببندید و در جای خنك نگه دارید.