Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:15

13
اسفند
مربای کامکوآت

مربای کامکوآت

طرز تهیه مربای کامکوآت

مربای کامکوآت

 

 

 مواد لازم :

 

كامكوآت.................................. ۱ كیلوگرم

شكر ..................................۸۰۰ گرم

آب..................................... ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)

آب پرتقال ...........................۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

 

روش تهیه :

 

ابتدا كامكوآت‌ها را بشوئید و با چنگال، چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد كنید. بعد در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با آب بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید و آبش را دور بریزید. دوباره روی كامكوآت آب بریزید و بجوشانید. این كار را سه بار تكرار كنید تا تلخی‌اش گرفته شود. اكنون آب سرد روی آن بریزید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت كنار بگذارید. در این مدت، چهار تا پنج بار آب آن را عوض كنید. حالا شكر و آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از یكی، دو جوش، آن را صاف كنید. سپس آب پرتقال را به شربت بیفزائید و كامكوآت را درون شربت بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت كاملا قوام آید. مربا را در حالی كه داغ است، در شیشه‌ی استریل بریزید و در آن را محكم ببندید و در جای خنك نگه دارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای کامکوآت تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز