دونات با طعم گلاب همراه با ماست شیرین
مواد لازم برای 32 عدد:
آرد.................................................... ۳۳۵ گرم
بیكینگپودر........................................ ۲ قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده............................. ۶۰ گرم
كرهی ذوب كرده.............................. ۵۰ گرم
ماست معمولی............................. ۸۰ گرم
آب گرم........................................ ۶۰ میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
گلاب............................................ یك قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ كردن.................... به میزان لازم
شكر برای تزئین.......................... حدود ۷۵ گرم
مواد لازم برای تهیهی ماست شیرین:
ماست ساده...................... ۲۵۰ میلیلیتر
گلاب................................... ۱ قاشق چایخوری
پودر شكر............................ ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
در ظرف مناسبی آرد، بیكینگپودر و بادام را بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با سر انگشت مخلوط نمائید. آنگاه ماست، آب گرم و گلاب را اضافه كنید و مواد را به شكل خمیر نرمی درآورید. خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را درون كیسه نایلونی قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اكنون خمیر را به ۳۲ قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید.روی توپها را كمی با دست بفشارید تا نسبتاً تخت شود. حالا خمیرها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. دوناتها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا دوناتها را در شكر بغلتانید. در ظرف مورد نظر بچینید و با ماست شیرین میل كنید.
روش تهیهی ماست شیرین:
ماست، گلاب و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید این شیرینی را درون فر با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه نیز بپزید.