Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:35

13
اسفند
بیسکوییت با پسته و شکلات

بیسکوییت با پسته و شکلات

طرز تهیه بیسکوییت با پسته و شکلات

بیسکوییت با پسته و شکلات

 

 

 مواد لازم برای 40 عدد:

 

آرد....................................... ۱۸۵ گرم

بیكینگ‌پودر........................... یك چهارم قاشق چایخوری

پودر قند.............................. ۱۲۰ گرم

كره‌ی خرد كرده................... ۶۰ گرم

پودر پسته......................... ‌۷۵ گرم

تخم‌مرغ............................ ۱ عدد

آب................................... ۲ قاشق چایخوری

شكلات ذوب كرده............ ۱۵۰ گرم

پسته‌ی خرد كرده.............۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آ‌رد، بیكینگ‌پودر و پودر قند را در كاسه‌ای بریزید و كره‌را به آ‌ن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به صورت خرده نان درآ‌ید. سپس پودر پسته، تخم‌مرغ و آ‌ب را اضافه كنید تا مواد به شكل خمیر درآ‌ید. حالا خمیر آ‌ماده را در كیسه‌ی نایلونی، به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید. آ‌ن‌گاه روی سطح آ‌ردپاشی شده، به ضخامت ۲ سانتیمتر باز كنید و با كاتر كنگره‌دار به قطر ۵ سانتیمتر برش دهید. بیسكویت‌ها را داخل سینی فر (تاون) بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد روی پنجره‌ی فلزی خنك كنید. سپس مطابق شكل، با شكلات ذوب كرده و پسته‌ی خرد كرده تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکوییت با پسته و شکلات تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز