بیسکوییت با پسته و شکلات
مواد لازم برای 40 عدد:
آرد....................................... ۱۸۵ گرم
بیكینگپودر........................... یك چهارم قاشق چایخوری
پودر قند.............................. ۱۲۰ گرم
كرهی خرد كرده................... ۶۰ گرم
پودر پسته......................... ۷۵ گرم
تخممرغ............................ ۱ عدد
آب................................... ۲ قاشق چایخوری
شكلات ذوب كرده............ ۱۵۰ گرم
پستهی خرد كرده.............۵۰ گرم
روش تهیه :
آرد، بیكینگپودر و پودر قند را در كاسهای بریزید و كرهرا به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به صورت خرده نان درآید. سپس پودر پسته، تخممرغ و آب را اضافه كنید تا مواد به شكل خمیر درآید. حالا خمیر آماده را در كیسهی نایلونی، به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید. آنگاه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت ۲ سانتیمتر باز كنید و با كاتر كنگرهدار به قطر ۵ سانتیمتر برش دهید. بیسكویتها را داخل سینی فر (تاون) بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد روی پنجرهی فلزی خنك كنید. سپس مطابق شكل، با شكلات ذوب كرده و پستهی خرد كرده تزئین كنید.