Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:05

13
اسفند
پیروک سیب

پیروک سیب

طرز تهیه پیروک سیب

پیروک سیب

 

 

 مواد لازم برای تهیه ی پیروک:

 

كره....................................................................... ۱۷۵ گرم

شكر................................................................... ۱۸۰ گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ....................................................... ۳ عدد

وانیل.................................................................... یك‌هشتم قاشق چایخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ................................................. ۱ عدد

شیر ................................................................. ۱۲۵ میلی‌لیتر

آرد ...................................................................حدود ۶۰۰ گرم

بیكینگ‌پودر...................................................... ۱ قاشق چایخوری

سیب پوست‌كنده و اسلایس شده...................... ۶ عدد

كشمش طلایی............................................ ۵۰ گرم

مویز بی‌دانه................................................ ۵۰ گرم

پودر قند و دارچین برای تزئین........................ به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم:

آرد.......................................................... ۲۵۰ گرم

شكر ....................................................... ۵۰ گرم

شیر ......................................................... ۱ لیتر

وانیل.......................................................... یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

كره و شكر را با هم مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. زرده‌ها را دانه دانه همراه با وانیل بیفزائید. بعد سفیده و شیر را اضافه كنید. سپس آرد مخلوط با بیكینگ‌پودر را بیفزائید تا خمیری به دست آید كه به دست نچسبد. یك سینی را به اندازه‌ی ۴۰ف۵۰ سانتیمتر چرب سازید و خمیر را در سینی پهن كنید و كرم سرد شده را روی خمیر بریزید و صاف كنید. حالا سیب‌های اسلایس‌شده را در سطح كرم، پشت سر هم بچینید و هر دو كشمش را روی آن بریزید و سینی را در فر گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد  به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی كه زیر خمیر طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس از فر درآورید و پس از خنك شدن، برش بزنید و با پودر قند و دارچین تزئین نمائید.

 

روش تهیه‌ی كرم:

 

آرد و شكر را با هم مخلوط كنید و شیر را روی اجاق قرار دهید تابه جوش آید. سپس آرد و شكر مخلوط كرده را یكجا به آن بیفزائید و زیر حرارت را ملایم كنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن، از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه كنید و بگذارید سرد شود.

 

یادآوری: مویز، نوعی كشمش  به رنگ سیاه می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پیروک سیب تعداد بازديد: 911 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز