لوز پسته
مواد لازم برای 15-20 برش :
آب..................................... ۱۵۰ میلیلیتر
شكر.................................. ۱۵۰ گرم
آبلیمو ................................ ۱ قاشق چایخوری
پستهی ریز خرد كرده ..........۱۵۰ گرم
پودر پسته........................ ۵۰ گرم
روش تهیه :
آب و شكر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود و شربت قوام آید. بعد، آبلیمو را اضافه كنید. حالا شربت را به ظرف دیگری منتقل كنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا شربت سفید و غلیظ شود. سپس پستههای ریز خرد كرده را بیفزائید. حالا كف سینی لبهدار مقداری پودر پسته بپاشید و مواد را روی آن بریزید و صاف كنید. مقداری هم پودر پسته روی لوز بپاشید و با پشت قاشق خوب صاف كنید. حالا آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را خوب بگیرد. بعد لوز را برش دهید.