Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:26

13
اسفند
شیرینی نارگیلی سنتی

شیرینی نارگیلی سنتی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی سنتی

شیرینی نارگیلی سنتی

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر :

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ...................... ۱۲۵ گرم

نارگیل.................................... ۱۲۵ گرم

شكر.................................... ۲۵۰ گرم

روغن مایع............................ ۲۵ گرم

سركه.................................. ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

در ظرفی مناسب، سفیده‌های تخم‌مرغ، نارگیل، سركه، شكر و روغن مایع را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شكر حل و مایه، كاملا داغ شود. سپس بگذارید سرد شود. حالا مایه را داخل قیف مخصوص شیرینی‌پزی - كه داخل آن ماسوره‌ی ساده گذاشته‌اید - بریزید و روی سینی پوشیده شده با كاغذ روغنی، مایه را با فاصله بریزید و كمی پودر پسته روی آن بپاشید. بعد در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه بپزید.

یادآوری: این شیرینی را، در ظرف دردار نگهداری كنید تا خشك نشود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی نارگیلی سنتی تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز