شیرینی نارگیلی سنتی
مواد لازم برای 8-10 نفر :
سفیدهی تخممرغ...................... ۱۲۵ گرم
نارگیل.................................... ۱۲۵ گرم
شكر.................................... ۲۵۰ گرم
روغن مایع............................ ۲۵ گرم
سركه.................................. ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
در ظرفی مناسب، سفیدههای تخممرغ، نارگیل، سركه، شكر و روغن مایع را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شكر حل و مایه، كاملا داغ شود. سپس بگذارید سرد شود. حالا مایه را داخل قیف مخصوص شیرینیپزی - كه داخل آن ماسورهی ساده گذاشتهاید - بریزید و روی سینی پوشیده شده با كاغذ روغنی، مایه را با فاصله بریزید و كمی پودر پسته روی آن بپاشید. بعد در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه بپزید.
یادآوری: این شیرینی را، در ظرف دردار نگهداری كنید تا خشك نشود.