Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:43

13
اسفند
کیک گلابی و زنجبیل

کیک گلابی و زنجبیل

طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل

کیک گلابی و زنجبیل 

 

موادلازم برای 4-6 نفر :

 

گلابی..................................... ۱ تا ۲ عدد

كره.......................................... ۱۷۵ گرم

شكر .......................................۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ...................................... ۳ عدد

آرد......................................... ۱۷۵ گرم

بیكینگ‌پودر ................................ ۱ قاشق چایخوری

زنجفیل..................................... ۲ قاشق چایخوری

خامه‌ی فرم گرفته....................... به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

ابتدا گلابی‌ها را پوست بگیرید و دانه‌های آن را نیز جدا كنید. سپس آن‌ها را به شكل نوارهای طولی و باریك برش دهید. قالب عمیقی  را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب كنید. ۱۵۰ گرم از كره را همراه با شكر، با همزن برقی بزنید تا سبك شود. تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و خوب مخلوط سازید. سپس مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و زنجفیل را به مایه اضافه كنید و تا حدی بزنید كه صاف و یكدست شود. حالا مایه را در قالب بریزید و روی آن  را با پالت صاف كنید. تكه‌های گلابی را با فاصله از هم، روی سطح كیك بچینید و باقیمانده‌ی كره را به صورت تكه‌های كوچك روی گلابی‌ها قرار دهید. قالب را در فر (تاون) گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بگذارید. بهتر است این كیك را به صورت گرم و همراه با خامه‌ی فرم گرفته میل كنید.

یادآوری: چنانچه قالب عمیقی به قطر ۲۰ سانتیمتر در دسترس ندارید، می‌توانید از دو قالب با همان قطر استفاده كنید و فقط روی یكی از كیك‌ها را با گلابی پوشش دهید و پس از خنک شدن دو كیک  را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک گلابی و زنجبیل تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز