کیک فاج شکلاتی
مواد لازم برای 12 عدد:
كره یا مارگارین................................ ۱۳۰ گرم
شكلات سیاه................................. ۱۳۰ گرم
قهوهی فوری.................................... ۳ قاشق چایخوری
آب............................................... ۹۰ میلیلیتر
آرد............................................. ۱۵۰ گرم
بیكینگپودر.................................. یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو................................ ۳۰ گرم
شكر ریز................................. ۱۵۰ گرم
تخممرغ.................................... ۲ عدد
روغن مایع (ذرت)........................ ۵ قاشق چایخوری
خامهی ساده......................... ۷۰ گرم
كرم گاناش............................. حدود ۲۵۰ گرم
خمیر فوندانت........................ به میزان لازم
روش تهیه:
كره، شكلات، قهوهی فوری و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. حرارت را ملایم كنید و گاهی هم بزنید تا شكلات و كره ذوب شوند. در ظرف دیگری آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را با یكدیگر مخلوط و الك كنید. بعد شكر را بیفزائید. سپس تخممرغها، روغن مایع و خامه را نیز در ظرفی دیگر بریزید و با هم مخلوط سازید. اكنون این مخلوط را به مواد خشك بیفزائید و خوب تركیب كنید. پس از آن مخلوط شكلات را به مایه اضافه كنید و مایه را بین ۱۲ عدد قالب مافین كه داخل آن را با كاغذهای مخصوص پوشاندهاید- تقسیم نمائید; به طوری كه تقریبا یك سوم از سر قالبها خالی بماند. قالب را داخل سینی بگذارید و در طبقهی وسط فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی یک ساعت بپزید. حالا بگذارید كاملاً خنك شوند. برای این كار، از پنجرهی سیمی استفاده كنید تا عبور جریان هوا به راحتی امكانپذیر باشد. اینك روی كیكها را با كرم گاناش بپوشانید و با پاپیونهائی كه از خمیر فوندانت درست كردهاید، روی هر یك را تزئین كنید.
یادآوری ۱: برای تهیهی كرم گاناش، ۱۰۰ گرم خامه را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود. بعد۱۵۰ گرم شكلات خرد كرده را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات ذوب شود. پس از سرد شدن، كرم را به مصرف برسانید.
یادآوری ۲: برای كسب اطلاعات بیشتر در مورد خمیر فوندانت، به صفحهی كلاس شیرینیپزی مراجعه فرمائید.