Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 02:45

13
اسفند
برش های آناناس و بادام هندی

برش های آناناس و بادام هندی

طرز تهیه برش های آناناس و بادام هندی

برش های آناناس و بادام هندی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد:

 

آرد .................................................۳۰۰ گرم

كره‌ی خرد كرده................................ ۲۰۰ گرم

پودر شكر ........................................۷۰ گرم

نمك................................................. ۱ پینچ

پوست رنده شده‌ی............................ یك عدد لیمو

تخم‌مرغ........................................... ۱ عدد

كمپوت آناناس حلقه كرده.................. ۷۵۰ گرم

بادام هندی خرد كرده...................... ۱۰۰ گرم

 

مواد لازم رویه:

آبلیموی تازه................................ ۴ قاشق سوپخوری

پودر شكر................................ ۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آرد، كره، پودر شكر، نمك، پوست رنده‌شده‌ی لیمو و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید تا مواد خمیر شوند. سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و در كیسه‌ا‌ی نایلونی، به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا این خمیر را به كمك وردنه باز كنید و داخل قالبی به ابعاد ۲۵ف۳۵ سانتیمتر - كه با كاغذ روغنی پوشانده‌اید - بگذارید. آناناس‌ها را روی خمیر بچینید و بادام هندی را روی آن بپاشید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از بیرون آوردن از فر مواد رویه را با قلم‌مو روی شیرینی بمالید و پس از خنك شدن، به اندازه‌ها‌ی دلخواه برش دهید.

روش تهیه‌ی مواد رویه:

پودر شكر را با آبلیمو مخلوط كنید و بعد مصرف نمائید.

یادآوری: منظور از پینچ مقدار موادی است كه بین دو انگشت جا می‌گیرد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، برش های آناناس و بادام هندی تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز