برش های آناناس و بادام هندی
مواد لازم برای حدود 40 عدد:
آرد .................................................۳۰۰ گرم
كرهی خرد كرده................................ ۲۰۰ گرم
پودر شكر ........................................۷۰ گرم
نمك................................................. ۱ پینچ
پوست رنده شدهی............................ یك عدد لیمو
تخممرغ........................................... ۱ عدد
كمپوت آناناس حلقه كرده.................. ۷۵۰ گرم
بادام هندی خرد كرده...................... ۱۰۰ گرم
مواد لازم رویه:
آبلیموی تازه................................ ۴ قاشق سوپخوری
پودر شكر................................ ۱۰۰ گرم
روش تهیه :
آرد، كره، پودر شكر، نمك، پوست رندهشدهی لیمو و تخممرغ را با هم مخلوط كنید تا مواد خمیر شوند. سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و در كیسهای نایلونی، به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا این خمیر را به كمك وردنه باز كنید و داخل قالبی به ابعاد ۲۵ف۳۵ سانتیمتر - كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید - بگذارید. آناناسها را روی خمیر بچینید و بادام هندی را روی آن بپاشید و در فر (تاون) گرمشده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از بیرون آوردن از فر مواد رویه را با قلممو روی شیرینی بمالید و پس از خنك شدن، به اندازههای دلخواه برش دهید.
روش تهیهی مواد رویه:
پودر شكر را با آبلیمو مخلوط كنید و بعد مصرف نمائید.
یادآوری: منظور از پینچ مقدار موادی است كه بین دو انگشت جا میگیرد.