Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:39

12
اسفند
مربای نارنج

مربای نارنج

طرز تهیه مربای نارنج

مربای نارنج

 

 

مواد لازم :

 

نارنج................................ ۱ كیلوگرم

شكر ................................۲ كیلوگرم

آب................................ ۴-۵ پیمانه

آب لیمو............................ ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا نارنج‌ها را به دو نیم كرده، روی پوست نارنج‌ها را به وسیله‌ی چاقو شیارهایی ایجاد كنید سپس آن‌ها را ۲-۳ بار در آب بجوشانید تا تلخی‌شان گرفته شود، اینك نارنج‌ها را به مدت یك ساعت درون آب سرد بخیسانید، در این مدت ۲-۳ بار این آب را عوض كنید تا كاملا تلخی پوست نارنج‌ها از بین برود. حالا شكر را همراه آب در ظرفی بجوشانید تا كمی غلیظ شود. نارنج‌ها را درون شربت بیندازید و با حرارت ملایم حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا شربت بخورد نارنج برود و رنگ مربا شفاف شود در پایان آب لیمو را اضافه كنید و پس از چند جوش اجاق را خاموش كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای نارنج تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز