مربای نارنج
مواد لازم :
نارنج................................ ۱ كیلوگرم
شكر ................................۲ كیلوگرم
آب................................ ۴-۵ پیمانه
آب لیمو............................ ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ابتدا نارنجها را به دو نیم كرده، روی پوست نارنجها را به وسیلهی چاقو شیارهایی ایجاد كنید سپس آنها را ۲-۳ بار در آب بجوشانید تا تلخیشان گرفته شود، اینك نارنجها را به مدت یك ساعت درون آب سرد بخیسانید، در این مدت ۲-۳ بار این آب را عوض كنید تا كاملا تلخی پوست نارنجها از بین برود. حالا شكر را همراه آب در ظرفی بجوشانید تا كمی غلیظ شود. نارنجها را درون شربت بیندازید و با حرارت ملایم حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا شربت بخورد نارنج برود و رنگ مربا شفاف شود در پایان آب لیمو را اضافه كنید و پس از چند جوش اجاق را خاموش كنید.