دسر ماست با میوه های فصل
مواد لازم :
پودر ژلاتین................................ یك و یكدوم قاشق سوپخوری
آب انبه..................................... ۱۷۵ میلیلیتر
سفیدهی تخممرغ......................... ۳ عدد
ماست خامهای......................... ۱۵۰ گرم
پوست لیموترش........................... ۱ عدد
شكر .........................................۲ قاشق سوپخوری
ژلاتین..................................... ۵/۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تزئین:
فیلههای پرتقال..................................... ۱ عدد
كیوی خرد كرده..................................... ۱ عدد
آب لیموترش........................................ ۱ عدد
انار ................................................. چند دانه
روش تهیه :
قالبی میانتهی به گنجایش ۵/۱ لیتر را با كمی روغن مایع چرب كنید. پودر ژلاتین را روی آب انبه بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین كاملا حل شود (روش بنماری). سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا كاملا فرم بگیرد، ماست و پوست لیموترش را – كه از قبل رنده كردهاید – كمكم به سفیدهها بیفزائید. سپس ژلاتین حل شده را به آن افزوده و خوب مخلوط كنید. آنگاه داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا زمانی كه مایه، كاملا ببندد. فیلههای پرتقال و تكههای خرد كردهی كیوی را با آب لیموترش مخلوط كنید. سپس دسر (پی غذا) را در ظرف مورد نظر برگردانید و قسمت میانتهی آن را از مخلوط فیلهی پرتقال و تكههای كیوی و دانههای انار پر كنید و میل نمائید.