برش های شکلات چیپسی
مواد لازم برای 30 عدد:
كرهی ذوب كرده................................... ۷۰ گرم
پودر بیسكوییت................................... ۲۰۰ گرم
شكلات چیپسی سیاه......................... ۲۸۵ گرم
پودر نارگیل......................................... ۷۰ گرم
مغزهای مخلوط و خرد كرده ..................۱۴۰ گرم
(بادام، فندق و گردوی بو داده)
شیر عسلی.................................... یك قوطی (۳۷۵ گرمی)
روش تهیه :
ابتدا فر (تاون) را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم كنید. قالب مربع شكلی به اندازهی ۲۳ سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید; به طوری كه كاغذ از دیوارهی قالب بلندتر باشد. بیسكویت را با كره مخلوط سازید و در قالب بفشارید. شكلات چیپسی را روی آن بریزید. نارگیل و مخلوط مغزهای بو داده را نیز به آن بیفزائید و در آخر شیر عسلی را بریزید. سپس در فر (تاون) گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. حالا شیرینی را در قالب سرد كنید و به اندازهی دلخواه برش دهید.